fredag 23 juli 2010

Cars 2 / Bilar 2 premiär i Juni 2011

Cars 2/ Bilar 2 premiär kommer äntligen!! Disney Pixar kommer att släppa Disney Cars 2 / Bilar 2 World Grand Prix den 24 juni 2011 i USA. Disney Cars 2 / Bilar 2 World Grand Prix kommer att släppas i 3D format. Filmen var ursprungligen planerad att släppas under 2012 men flyttades fram ett år. Brad Lewis som producerade Disney filmen Råttatouille kommer att ta över som regissör från John Lasseter, och Blixten McQueen och bärgarn kommer att dra en tur ut i världen.
Vad är nytt med Disney Cars 2 World Grand Prix ?
I Cars 2 kommer Blixten McQueen och Bärgarn resa runt i världen för "Race of Champions" som kommer att äga rum i olika länder så som Storbritianen, Tyskland, Italien, Japan och Frankrike. Men Bärgarn blir inblandad i ett fall av felaktig indentitet och räddar livet på en brittisk hemlig agent vid namn Finn McMissile och befinner sig i hans värld av internationella agent uppdrag. Finn McMissile är en Aston Martin, och det kommer också vara fler nya bilar 2 karaktärer i Cars 2 Word Grand Prix. Lite annat bus som kommer är när Bärgarn ska lära sig att köra på fel sida vägen i England, andra äventyr blir att köra på Autobahn i Tyskland och trafik kaoset i Paris och scootrarna i Italien.
De flesta av de aktörer som gjorde rösterna i första Disney Cars filmen sägs vara med i uppföljaren förutom Paul Newman som gjorde rösten till Doc Hudson, och George Carlin som gjorde rösten till Fillmore. Båda har tyvärr dött, så vi får se om karaktärerna Doc Hudson och Fillmore kommer med i Cars 2 Word Grand Prix.

Disney Cars 2 Word Grand Prix kommer till Sverige om allt går som planerat 5 Augusti 2011. Har nu haft Sverige premiär och finns i 3D svenskt tal,3D Engelskt tal samt orginal version med Svenskt tal.

Så det är snart upp till bevis om Disney Cars 2 World Grand Prix blir en lika bra succé som första Cars filmen.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv