fredag 23 juli 2010

Cars 2 / Bilar 2 premiär i Juni 2011

Cars 2/ Bilar 2 premiär kommer äntligen!! Disney Pixar kommer att släppa Disney Cars 2 / Bilar 2 World Grand Prix den 24 juni 2011 i USA. Disney Cars 2 / Bilar 2 World Grand Prix kommer att släppas i 3D format. Filmen var ursprungligen planerad att släppas under 2012 men flyttades fram ett år. Brad Lewis som producerade Disney filmen Råttatouille kommer att ta över som regissör från John Lasseter, och Blixten McQueen och bärgarn kommer att dra en tur ut i världen.
Vad är nytt med Disney Cars 2 World Grand Prix ?
I Cars 2 kommer Blixten McQueen och Bärgarn resa runt i världen för "Race of Champions" som kommer att äga rum i olika länder så som Storbritianen, Tyskland, Italien, Japan och Frankrike. Men Bärgarn blir inblandad i ett fall av felaktig indentitet och räddar livet på en brittisk hemlig agent vid namn Finn McMissile och befinner sig i hans värld av internationella agent uppdrag. Finn McMissile är en Aston Martin, och det kommer också vara fler nya bilar 2 karaktärer i Cars 2 Word Grand Prix. Lite annat bus som kommer är när Bärgarn ska lära sig att köra på fel sida vägen i England, andra äventyr blir att köra på Autobahn i Tyskland och trafik kaoset i Paris och scootrarna i Italien.
De flesta av de aktörer som gjorde rösterna i första Disney Cars filmen sägs vara med i uppföljaren förutom Paul Newman som gjorde rösten till Doc Hudson, och George Carlin som gjorde rösten till Fillmore. Båda har tyvärr dött, så vi får se om karaktärerna Doc Hudson och Fillmore kommer med i Cars 2 Word Grand Prix.

Disney Cars 2 Word Grand Prix kommer till Sverige om allt går som planerat 5 Augusti 2011. Har nu haft Sverige premiär och finns i 3D svenskt tal,3D Engelskt tal samt orginal version med Svenskt tal.

Så det är snart upp till bevis om Disney Cars 2 World Grand Prix blir en lika bra succé som första Cars filmen.

Köp Cars 2 / bilar leksaker Online !

Ska du köpa Disney Cars/Bilar så rekomenderar jag dig att även söka online på nätet där det finns många butiker som säljer Disney Cars leksaker. Gå även in på auktioner på nätet så som Tradera och Ebay. Jag har själv köpt mycket Disney Cars bilar från Ebay som levererats från USA och Canada utan problem. Det går att köpa billigt även om ni nu tror att frakten äter upp hela vinsten. Grejen är den att hitta en säljare som har gjort många försäljningar med positivt omdömme och som har många ¨Disney Cars bilar som du eftersöker. Då kan man dela frakten per varje Cars bil, det är bara att fråga efter samfrakt så löser det sig. Och för att göra affären säker och även försäkrad så använder jag PayPal när jag betalar, väldigt snabbt och säkert och kompatibelt direkt inne på Ebay. Det tar oftast en till två veckor att få Cars/bilar från USA, och säljarna är väldigt trevliga och tillmötesgående. Jag har själv sparat några tusen på att handla Cars ifrån USA istället för att köpa i Sverige. Sen är utbudet större, många Disney Cars bilar är inte släppta i Sverige.

Men vill du köpa Bilar 2 leksaker i Sverige så klicka in på Lekmer.se eller buda till dig en bil
Tradera.se

Söker du Cars 2 filmen på CD eller Blu-Ray? Läs mer här


.

Kungen

Kungen/The King i Disney Cars är en racing legend som har vunnit mest Pistong Cup race än någon annan bil i historien. Kungen värderar hårt arbete och håller i ihop sitt team på ett bra sätt, det är det konceptet som gett honom så många Pistong Cup segrar. Kalifornien racet blir det sista för Kungen när han då väljer att gå i pension. I det racet gör Blixten McQueen en bragd och knuffar Kungen över mållinjen efter en krasch som så klart Chick Hicks är inblandad i.

Chick Hicks

Chick Hicks är en racing veteran och en hänsynslös konkurrent till Pistong Cupen. Chick Hicks har fuskat till sig flera andra platser än någon annan bil. Här sitter det inte fast med lite extra fula knuffar för att komma till första platsen, men hitills har han varit tvåa i alla race bakom den legendariske mästaren Kungen (The King). Är en av bilarna som i filmen tar sig vidare till det avgörande racet i Kalifornien.



Cars Disney

Blixten McQueen

Blixten McQueen är den tuffa och egenkära röda racerbilen som drömmer att få vinna Pistong Cupen. Blixten McQueen som i den svenska filmen har Bert Karlsson som agent får ett tufft race eftersom han är så kaxig och tror att han kan vinna på egen hand utan sitt team. Han väljer att inte byta däck vid depåstoppet, och det är just där som Cars filmen sätter fart.



Cars Disney

Bloggarkiv